FIND RESTAURANTS
SHARE EXPERIENCES
  • Chez L'Épicier
  • Chez L'Épicier
  • Chez L'Épicier
  • Chez L'Épicier
  • Chez L'Épicier
  • Chez L'Épicier
  • Chez L'Épicier
  • Chez L'Épicier
  • Chez L'Épicier

Chez L'Épicier

514-878-2232
311 St-Paul E.
  • City:

    Montréal

  • Website:

    www.chezlepicier.com

  • Description:
    A must in old Montréal, Chez l’Épicier attracts an ever growing number of customers that come to sample this daring "culinary entertainment"ophisticated dishes that is a playful wink at bistro classics. Cordial and attentive service completes a truly wonderful experience. More than just a restaurant, Chez l’Épicier, is a constantly growing and evolving culinary concept. In the beginning, at his clients request, the chef-owner Laurent Godbout bottled and sold his homemade sauces; today, it has become a line of 650 fine products (olive oil, delicatessen products, jams…) offered over the counter and sold in numerous gourmet food stores throughout Quebec.

Visitor appreciation: Number of votes: 22

Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
All comments(21)
  • jacques_fortin / 11 years ago

    Une bonne adresse! Parfois cher pour la taille des portions cependant, qui semblent diminuer d'années en années. Nous étions 6 et on a passé un très bon moment. Un peu bruyant à certains moments. Quant aux portions, elles étaients inégales d'un convive à l'autre, ce qui cause toujours quelques malaises. Deux avaient de généreuses portions (canard 3 façons et boeuf), les 4 autres avaient des portions dignes d'une "grosse entrée", mais pas d'un plat principal. Similairement pour les desserts: le club sandwich est un must avec les crèmes brûlées. D'autres desserts sont en doses homéopatiques... Heureusement, le tout est très bon.. mais on en re-veux!
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • alana / 12 years ago

    Ohhhhhhhhhh my God!!!! I had a feeling that this was going to be good because all of the reviews were good and Laurent Godbout is a renowned chef in Québec. Even with very high expectations I was still very pleasantly surprised and overly impressed with everything. Every plate that was served to us was unique in its presentation. Simple meals that I am familiar with arrived in front of me looking like nothing I have seen before and tasting different, but in such a good way. The chef really is adventurous in mixing flavours that you would not usually think of putting together. All of the mixture really enhanced the taste of the food. The service was more than excellent. The waiters were able to recommend wins and explain the composition of every dish. They always checked to see if everything was satisfactory and they were prompt at filling our water glasses, wine glasses, bread basket... I don't know what this restaurant looked like before but they told me that they had just renovated it. It looked great. As the restaurant filled up the ambiance grew warmer. All in all this is a restaurant that all you gastronomy lovers have to try. Trust me, it is soooooooo goooooood!!!!
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • mitch / 12 years ago

    January 2006: Beyond expectations. For a first time venturing along Jean-Talon I was pleasantly surprised by this little gem. Delicious brochettes and an interesting menu. There are many dishes that I would like to try in the future and at a reasonable price. The service was excellent for a restaurant in this price range. Try to ask for a table away from the kitchen as it is open and noisy.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • shahla / 12 years ago

    Excellant food and superb service! I went there two days ago and I'm going again tomorrow.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • gab3037 / 12 years ago

    Très bon resto. Essayer les brochettes de poulet à la mélasse et grenade et les brochettes de filet mignon épicé. Les desserts sont incroyable. Essayer la crêpe aux noix si vous supporter le sucré!!!
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • elise_santal / 12 years ago

    Extraordinaire!! Des mets exquis et un service impeccable! Dépêchez-vous de vous y rendre!!
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • frederick2786 / 12 years ago

    Le service est excellent. Les portions des désserts sont plus que généreuses. Essayez la dégustation de crèmes brélées & le club sandwich au chocolat. Un bémol le mijoté de saumon est un peu ordinaire & le prix de l'entrée de foie gras est un peu élévé par rapport à la minuscule portion.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • pierre_gadoua / 12 years ago

    Notre première viste à ce restaurant a été le 19 mai le midi. Tout a été parfait y compris le service de la nouvelle barmaid Geneviève. Marcelle a même commenté sur le travail des serveurs et serveuses que c'était évident qu'ils aimaient ce qu'ils faisaient. Le dessert a été une grande surpise des plus agréable, 4 crèmes brélées délicieuses à souhait. Une seule recommendation, la liste des vins est impressionante mais elle pourrait contenir des bouteilles plus abordables.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • karine1881 / 12 years ago

    Tout simplement excellent! Une cuisine qui comble notre curiosité, un service attentionné et arrosé de conseils judicieux. Lors d'une première visite (en groupe), demandez le menu dégustation afin de goéter à une variété de plats...
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • julie1137 / 12 years ago

    Nous avons passé une magnifique soirée de la St-Valentin dans ce restaurant. Le repas était excellent et original. Je l'ai déjà recommandé à mes amis.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
 < 1 2 3 > 
müvWeekend Gift Box Personalized Gift Experiences