FIND RESTAURANTS
SHARE EXPERIENCES
  • Club Chasse et Pêche (Le)
  • Club Chasse et Pêche (Le)
  • Club Chasse et Pêche (Le)
  • Club Chasse et Pêche (Le)
  • Club Chasse et Pêche (Le)

Club Chasse et Pêche (Le)

514-861-1112
423 St-Claude

Visitor appreciation: Number of votes: 10

Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
All comments(10)
  • s_lloyd_(aromes) / 8 years ago

    Dinned there last evening, Friday November 13th at 6pm -Sweetbreads/Gremolata/Artichoke Cooked in white wine, the sweetbreads were flavorfully intensily rich, utterly tasty, perfectly smooth on the inside, nicely crispy on the outside. Accompaniment of gremolata (superbly tasty expertly concocted), a light and vibrant mushroomy porcini reduction, a savourish creamy elegant celery-root purée ...all added an harmonious multiple dimension of tasting experience to this flawless course. - Braised boar/Brussels sprouts/hazelnuts/Caramelized fig Bathed in a very delicious light and flavorful meaty jus (the juice of the braised boar itself), with a light amazing tasty crusty coating on the outside (basically a light elegant cheesy coating), perfect browny texture, ideally tender on the inside. This marvel-to-the-tastebud wonder was a genius workout of amazing flavorful meaty taste with accompaniments that were creatively so well thought: the hazelnuts in there were not just another ingredients to try...they were a perfect harmonious addition to the rest of this course. The caramelized fig was pure genius food work: intensely rich and tasty, it added a great dimension to an already flawless course, a level that is hard to beat. Stunned! Service was world class impeccable (courteous, very accomodating) + ambiance was lively, fun (lots of people on this evening). Find the fully detailed photo & text review on my blog at: http://aromes.xanga.com/716460932/best-tables-of-montreal-le-club-chasse-et-p%C3%AAche/
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • denis8642 / 8 years ago

    Très belle soirée. Pour mon porte-feuille aussi. Rien à dire, que du bien. Parfait
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • louis_caron / 9 years ago

    Quelle belle surprise!!! J'y suis allé par hasard. Un petit passage secret (arrière du resto) qui vous amène sur une petite terrasse aux allures cour arrière Française. Acceuil sympathique, sans façon. Service professionel et à l'écoute. La nourriture vous éveilles plusieurs sens. Qualité supérieure pour gens avertis. Les quantités ne seront plaire à tout le monde, petite portion, qui pour moi étaient tout à fait suffisantes.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • david_trudeau / 10 years ago

    Excellent! Cuisine et service de trés grande classe. La facture aussi. Si j'avais les moyens j'y retournerais à toutes les semaines!!! Moi aussi j'ai trouvé le concept inapproprié d'offrir des légumes d'accompagnement séparément.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • jean-pierre6079 / 11 years ago

    2 génies regroupés, ça donne un résultat fabuleux. Laissez-vous emportez par la passion d'Hubert pour les vins et la magie du chef de la maison. Essayez le risoto.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • ducasse / 11 years ago

    Meilleure pizza de Ste-Anne.
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • yann / 11 years ago

    Très bon, à voir, excellent! Qualité exceptionnelle! Connaisseur seulement. Le mot "restaurant" n'est même pas inscrit à l'entrée!
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • josee5118 / 11 years ago

    Quelle déception. Ça n'est jamais agréable d'avoir le sentiment de s'être fait avoir. La cuisine n'est pas à la hauteur. Le concept d'offrir des légumes d'accompagnement séparément (les mêmes pour tous les plats!) n'a pas d'allure. C'est un mélange hétéroclite qui ne va avec rien. Il y avait une salade de radis et d'autres légumes chauds. Les pleurotes étaient gras et beaucoup trop salés, complètement ratés. De la même façon, les panais semblaient avoir été sucrés, leur donnant un goût de bonbon très désagréable. Les portions sont minuscules. Le prix des desserts n'est pas indiqué sur la carte. Compte tenu de la piètre qualité du repas, nous avons laissé faire. Les fauteuils de cuir sont très beaux mais inconfortables. Le resto a l'allure d'une attrape-touriste: les gens pensent que c'est bon parce que c'est cher. Seul point positif, nous avons été servis par une professionnelle. Encouragez plutôt des chefs qui respectent leurs clients (Brunoise, Cocagne, L'Express, Renoir, Europea, Leméac)
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • jenny2102 / 13 years ago

    has been closed since fall 2004
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
  • moi1435 / 13 years ago

    fermé
    Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
müvWeekend Gift Box Personalized Gift Experiences