FIND RESTAURANTS
SHARE EXPERIENCES

Autre Version (L')

514-871-9135
295, St-Paul E.
, H2Y 1H1

Visitor appreciation: Number of votes: 19

Overall: Value: Ambiance: Service: Food:
All comments(12)
  • cutefrogygirl August 18, 2011

    Details
  • lovexlollita August 18, 2011

    Details
  • xinjectionx August 17, 2011

    Details
  • obuvctyko August 16, 2011

    Details
  • louisa10022 August 15, 2011

    Whoa, whoa, get out the way with that good infroamtion.
    Details
  • anonyme7810 August 23, 2008

    Repas pour 2 un vendredi soir. Terrasse magnifique, tres zen. Qualite des plats superbe. Innovation dans chaque plat mais sans trop. Les calmars frits a l'encre noir etaient succulents. Les portions sont plus genereuses que la majorite des restaurants de ce type. Service courtois, sachant repondre aux questions et sans pretention. Nous sommes sortis tres satisfaits de notre soiree sans etre choques par l'addition. A recommander fortement.
    Details
  • phil6637 August 16, 2007

    This is a very nicely decorated restaurant, however as you can buy everything there it felt a bit like a showroom - all the plates were different for almost every single dish, which at times felt like a parade rather than a meal. The food was nicely cooked, and the more toned down dishes (Duck with artichoke and hazelnut or scallop, shrimp and chorizo) very competent, though nothing had that elusive 'wow' factor. What was most off-putting, and the reason we won't be returning, is that they clearly don't know where to stop - dishes such as salmon gravadlax 'nacho style' was a confused concept and confused mix of flavours; the fois gras starter was totally dominated by the rasberry sauce; and who would call a dish 'unilateral salmon'? The final straw was when asking for a bottle of water it arrived with a fluorescent blue light underneath the bottle. Clearly all these details, in the food and the decor, are intended to be progressive and cool. What it ends up being is slightly kitsch, chi-chi and at times ridiculous. The chef clearly needs to be reigned in a little, and the more restrained dishes are far more successful, and classy, than dishes such as a fois gras lollipop. Seriously.
    Details
  • melanie5825 January 1, 2007

    Parfait! Sublime! Tout était excellent à un prix très raisonnable vu la grande qualité des plats! En été la terrasse est super! Définitivement mon resto préféré à Montréal!
    Details
  • anonyme5089 October 21, 2006

    C'étais tellement extraordinaire!! Dommage que ca n'existe plus!!
    Details
  • jean-bernard February 18, 2006

    Oui c'est cher... mais à mon avis ça vaut le prix, on paie pour l'ensemble, autant l'excellente nourriture que le superbe service, l'endroit chaleureux et acceuillant, etc. D'après moi, il est difficile de faire mieux en terme de restauration, cet endroit mérite bien sa côte 5 diamants à mon avis.
    Details
  • anna_nathalie January 31, 2006

    Comment dire....une expérience qui sort de l'ordinaire!!Un service personnalisé et courtois. Un petit mélange entre le professionalisme et la familiarité....Génial!! Le décor champêtre des chambres est fait avec bon goût... et que dire de la vue et du foyer et ce dans presque toutes les chambres!!! En ce qui concerne leur gastronomie...AyOye!! En plus de se régaler comme des petits fous....on a droit au service haute-gamme...avec cloche en argent et sommelier!! WoW!! Tout un spectacle! Ça vaut la peine d'y aller au moins une fois!!! C'est vrai que c'est quelque peu dispendieux....mais on reçoit une expérience unique en son genre! Je le recommande fortement.
    Details
  • gaston May 28, 2005

    Grosse déception
    Details
müvWeekend Gift Box Personalized Gift Experiences